ΑρχικήClubBLAST ATHENS CLUB ΓΚΑΖΙ ΑΘΗΝΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022-2023

BLAST ATHENS CLUB ΓΚΑΖΙ ΑΘΗΝΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022-2023

Το Blast Γκάζι, βρίσκεται στην οδό Ευμολπίδων στον αριθμό 11, σε έναν πολυσύχναστο δρόμο του Κεραμεικού, το δρόμο της διασκέδασης και του ξέφρενου γλεντιού.

MEZZO ATHENS ΤΗΛΕΦΩΝΟ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Κανονικές & Φοιτητικές κρατήσεις στο τηλέφωνο 699 999 999
Ώρα έναρξης 24.00

BLAST ATHENS CLUB
Πέρυσι, στο περίφημο Blast Athens club, εμφανίστηκε μετά από απουσία δύο ετών, ο διάσημος και κορυφαίος στο είδος του, Έλληνας Dj της House μουσικής Johnny Gerontakis, ο οποίος επέστρεψε στα decks, δημιουργώντας ξανά τις καλύτερες εντυπώσεις γύρω από το όνομά του, καθιστώντας μάλιστα και το Blast Athens club ένα από τα καλύτερα clubs της πρωτεύουσας. Η House και dance μουσική, απέκτησε σάρκα και οστά, δίπλα στο κορυφαίο όνομα του Johnny Gerontakis, και το Blast Athens club άνθισε στο Γκάζι και θεωρήθηκε ένα κορυφαίο club για μουσική και χορό.

BLAST ATHENS CLUB ΓΚΑΖΙ
Η ποιότητα του Blast Athens club συνάντησε ένα ικανότατο προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει όλο τον κόσμο και να ικανοποιήσει το κοινό του, με τις καλύτερες υπηρεσίες του. Ένας μοντέρνος χώρος , αποτέλεσε το σπίτι της house μουσικής, που ήρθε για να αφήσει μια υπέροχη ατμόσφαιρα να πλανάται στο χώρο αλλά και σε όλο το Γκάζι.
Το νέο meeting point του Κεραμεικού, ακούει στο όνομα Blast Athens club Γκάζι, που αναμφισβήτητα, ήρθε για να μείνει, μιας και ο κορυφαίος του είδους του, Johnny Gerontakis, βρήκε και ο ίδιος το καλλιτεχνικό του στέκι. Τα φαντασμαγορικά του θεματικά parties, θα μείνουν για ακόμα μία φορά στην ιστορία, μιας και ο άνθρωπος έχει εντρυφήσει στο είδος αυτό της μουσικής και ξέρει να ξεσηκώνει όλο το κοινό με τις μουσικές και καλλιτεχνικές εν γένει δυνατότητές του.

BLAST ΓΚΑΖΙ
Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή θα υπάρχουν δύο νέα πάρτυ με νέους Dj’s του χώρου να δίνουν το δικό τους ρυθμό, πάντα υπό την επιμέλεια και την καθοδήγηση του Gerontakis. Και φυσικά τα Σάββατα, ανήκουν στον ίδιο, ο οποίος αναλαμβάνει τα decks και γίνεται κυριολεκτικά ο χαμός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

MEZZO ATHENS ΤΗΛΕΦΩΝΟ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ Κανονικές & Φοιτητικές κρατήσεις στο τηλέφωνο 699 999 999Ώρα έναρξης 24.00 ΤΙΜΕΣ BLAST ATHENS 2022 Ημέρες λειτουργίας: Τετάρτη-Κυριακή Τιμή φιάλης από 110€ / 5 άτομα Είσοδος με ποτό στο μπαρ: 15€ 📞 697 85 39 856 BLAST ATHENS CLUBΠέρυσι, στο περίφημο Blast Athens club, εμφανίστηκε...BLAST ATHENS CLUB ΓΚΑΖΙ ΑΘΗΝΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022-2023